Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Adatvédelmi szabályzat

Jelen adatkezelési tájékoztató a kreativ-faldekoracio.hu weboldalon, hírlevél kiküldés és egyes szolgáltatások igénybe vétele kapcsán személyes adatokkal beazonosított Felhasználók önkéntesen megadott adatainak kezelésére és tárolására vonatkozik.

Adatkezelő
Név: Császár Szabolcs EV
Székhely: 4030 Debrecen, Sőrés utca 20.
Adószám: 76249891-1-29
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-99844/2016.
Tárhelyszolgáltató: 3in1 Hosting Bt. (https://megacp.com/)

Felhasználó
Azok a természetes személyek, akik a kreativ-faldekoracio.hu weboldalon, hírlevél kiküldésre és egyes szolgáltatások igénybe vételére feliratkoztak, szolgáltatás rendeltek meg vagy bármely más módon személyes adataikat beazonosítható módon önkéntesen megadták.

Hatályos jogszabályok
• a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény,
• az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény,
• a hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések,
• a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 253./2001. (XII. 18.) kormányrendelet,
• az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Az Adatkezelő a Felhasználók személyes adatainak kezelése során a fenti vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget tesz, célja, hogy a Felhasználók az Adatkezelő által üzemeltetett weboldal és hírlevél rendszert biztonságosan és a hatályos jogszabályoknak megfelelően vehessék igénybe.

A kreativ-faldekoracio.hu weboldal hírlevél szolgáltatásának és egyes további szolgáltatásainak igénybe vételéhez előfeltétel a Felhasználók regisztrációja. A regisztráció során személyes adatok kerülnek bekérésre, a regisztráció teljesen önkéntes.

Az adatkezelő a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait a legmesszemenőbben szem előtt tartva kezeli és tárolja, gondoskodik róla, hogy az adatok harmadik fél számára ne legyenek hozzáférhetőek, az adatokat harmadik fél számára nem adja át.
A regisztrációval a Felhasználó hozzájárul adatainak a jelen adatkezelési szabályzat szerinti kezeléséhez és tárolásához.
A Felhasználónak bármikor joga van adatainak az adatbázisból való törlését kezdeményezni. A hírlevél szolgáltatás esetében a törlésre vonatkozó megbízás bármelyik hírlevél záradékában elérhető linken keresztül is kezdeményezhető.

Cookie-k (sütik)
A kreativ-faldekoracio.hu weboldal sütiket használ, a weboldalt böngésző látogatók az oldal böngészésével elfogadják ezt.
A cookie-k többnyire azt a célt szolgálják, hogy név nélkül tárolt adatok segítségével a látogatók preferenciáit szolgáltatják harmadik fél számára, úgymint a Google Analytics. a felhasználói élmény fokozása céljából.

Bővebb információ a cookie-król

Bővebb információ a Google Analytics-ról

A cookie-k engedélyezésének kikapcsolására lehetőség van a böngészőkben.

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email