Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Csináld magad! Építőkocka szivacsból babáknak

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Szeretem az olyan kreatív embereket, akik ha meglátnak valamit, ami teszik nekik, egyből azon kezdenek el gondolkodni, hogy hogyan készíthetnék el saját kezűleg. A minap barátnőmnél jártam látogatóban, és egy nagyon  jó kis ötletet hoztam Tőle. Láttatok már babáknak való építőkockát szivacsból és textilből? Ha igen, akkor tudjátok, hogy nem olcsó a játékboltokban ez a játék. Ami azt illeti több ezer forintba kerül néhány darab. Nézd meg, milyen egyszerűen elkészítheted!

Szóval létezik szivacsból készült építőkocka, ami kicsi babáknak nagyon jó játék, mert abszolút biztonságos, könnyű, kimosható. Csak az ára meglepően magas, ahhoz képest, hogy mennyibe kerül előállítani, ha saját magad megcsinálod .

 

 

A képen látható kisebb kockák 10×10 cm-esek. A szivacskockák ára a vágással együtt mindössze 50 forintba (!) került. Az anyag, amit használt pedig mind maradék anyag volt, ami így nem került plusz pénzbe. Ezen felül csak az ideje volt az, amit rá kellett áldoznia meg egy kis kreativitást.

Mert ha már nekiáll az ember, akkor nem csak egyszerűen bevonja anyaggal a szivacsot, hanem varr rá számokat, betűket, mintákat. A nagy építőkocka pedig egy házikót formáz ajtóval, ablakokkal.

Szerintem nagyon klassz lett, és mivel nem igényel túl nagy varrónői tudást, szerintem bárki megpróbálhatja. Kell hozzá vágatni szivacskockákat meg előkeresni jópofa maradék anyagokat; megfogni egy tűt, cérnát meg ollót és elkezdeni. A babáink le is tesztelték, és tökéletesen meg voltak vele elégedve. 🙂

 

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.