Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Greenery: 2017. év Pantone színe a gyerekszobában

Like!

Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. 🙂
Császár-Sallai Adrienn
Like!

Ma egy összeállítást készítettem Nektek üde zöld színekben pompázó babaszobákból annak örömére, hogy az idei év Pantone színe egy zöld árnyalat lett. A zöld szín nagyon jó választás gyerekszobába, mert nyugtató hatású, segíti a pihenést, ellazulást.

 

A másik előnye, hogy nem kifejezetten fiús vagy lányos szín, így például “vegyespárosnak” is megfelelő. A zöld megjelenhet a falfestésben is, de ha ezt egy kicsit soknak gondolod, akkor egy szőnyeget, függönyt vagy bútort is választhatsz ebben az árnyalatban. Ha már nem tetszik, akkor könnyebb lecserélni, mint átfesteni a falat.

kamagra pris, kamagra effekt, köpa kamagra snabb leverans kamagra jelly

Nézd meg, hogyan vigyél egy kis üde zöld árnyalatot a gyerekszobába!

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Comments are closed.