Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Gyerekszobába gyerekbútor

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Ez nagy ötlet! Mi ebben a nagy dolog? Hát persze, hogy a gyerekszobát gyerekbútorral szoktuk berendezni. De mitől lesz egy bútor  gyereknek való?  Nem feltétlenül attól, hogy van rajta valami jópofa dekoráció. Ha azt szeretnénk, hogy a gyermekünk is tudja majd használni, akkor nemcsak a design, hanem a méret is fontos.

Éppen a gyerekszoba felújítása előtt állunk és természetesen én is nézelődöm, hogy hogyan kellene majd berendezni. Rájöttem, hogy a szoba jelenleg csak nagy bútorokkal van tele. Amik a 12 éves nagyfiúnak már jók, de a 10 hónapos kislánynak még sokáig nem lesznek használhatóak. Szétnéztem hát az interneten gyerekbútor fronton.

Azt tapasztaltam, hogy nagyon sok olyan bútort lehet kapni, ami “gyerekméretű”. Persze széket meg asztalt már láttam korábban is, de nem tűnt fel, hogy vannak kicsi könyvespolcok, tárolószekrények, fotelek, fésülködőasztalok, éjjeliszekrények. Miért is praktikus ez a totyogóknak?

Ha a polcokat és tárolószekrényeket ő maga feléri, és ha ezek még szép színesek, mintásak is, akkor azt hiszem könnyebb rávenni a gyerekeket, hogy rendeltetésszerűen használják is azokat. Biztosan van, akinél még ez is kevés. 🙂  Persze nem azt mondom, hogy minden egyes bútordarab ilyen apró legyen, mert azért egy jól megtermett ruhásszekrény kell, hogy legyen! De azért ne érezzék úgy magukat a kicsik, mintha az óriások földjén járnának. 🙂  A hozzászólások között lehet vitatkozni tapasztalt szülők!

 

 

 

Source: gltc.co.uk via Adrienn on Pinterest

 

 

Source: gopjn.com via Adrienn on Pinterest

 

Source: houzz.com via Adrienn on Pinterest

 

 

 

 

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.