Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Hogyan kerül fel a minta a falra a festéshez?

Császár Szabolcs
Lájk!
Latest posts by Császár Szabolcs (see all)

falfestes-kreativ-faldekoracioMost egy rövid poszt következik, de annál hasznosabb lesz, ígérem. Sokan kérdezik tőlünk, hogy hogyan rajzolják fel a mintát a falra, ha nincs kézügyességük. Erre van néhány módszer, ami olyan pofonegyszerű, hogy bárki bátran alkalmazhatja. (Erről hamarosan egy sorozatot írok Nektek.)

Hoztam egy videót, aminek segítségével fa motívumot tudtok a babaszoba falára varázsolni. Nem kell hozzá rajzolni! 🙂 Amire szükség van hozzá: festőszalag, tapétavágó szike és festék. Azoknak lehet nagyon jó, akik nem szeretik a bonyolult vagy színes mintákat, mert ez egy színből készül.

A lényeg tulajdonképpen az, hogy ahol ráragasztod a falra a festőszalagot, ott marad a fal eredeti színe miután lefested az egészet, viszont a fal többi része kap egy új színt. A festőszalag segítségével alakul ki a minta. A festés után leszeded a falról a szalagokat és máris ott van a minta. Maximum kisebb javításokat kell eszközölni. Nézd meg videón:

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár Szabolcs

Császár Szabolcs vagyok, gyerekszoba dekoratőr. Szülőknek segítek abban, hogy teljesen személyre szabott babaszobát alakíthassanak ki egyedi dekorációs falfestéssel.

Comments are closed.