Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Így válassz függönyt a gyerekszobába

| 0 comments

Like!

Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. 🙂
Császár-Sallai Adrienn
Like!

Babaszoba gyerekszoba függönyTalán elsőre a függöny nem tűnik túl fontosnak a gyerekszoba kialakításakor. De van néhány szempont, amit érdemes átgondolni, mielőtt függönyt választasz a gyerekek szobájába.

 

A jó függöny praktikus és könnyen tisztítható

Az allergia fontos szempont babaszoba esetén, ezért a függöny könnyen tisztítható, mosható legyen. Használhatsz rolókat is, a római roló mostanában nagyon divatos.

Fontos, hogy a karnist jó erősen rögzítsük, mert ha a kicsik belecsimpaszkodnak, akkor is a helyén kell maradnia. A függönyzsinórt, ha van, ne érjék el!

Babák, kisgyerekek szobájába olyan sötétítőt válassz, ami nem nagyon ereszti át a fényt, jól elsötétíti a szobát, ha nincs redőny az ablakon. Ezzel akár egy órát is nyerhetsz reggelente, vagyis egy órával tovább aludhattok. 🙂 Korábbi cikkünkben már olvashattál a black-out anyagból készült függönyökről, ami szinte tökéletesen elsötétíti a helyiséget. De egy vastagabb pamut vagy vászon anyag is megteszi.

Arra is figyelj, hogy jól illeszkedjen a szoba színeihez hangulatához, mert az esztétikai szempont is legalább annyira fontos, mint a praktikum. Ha saját magad varrod a textilkiegészítőket a babaszobába, akkor készülhet ugyanabból az anyagból a sötétítő függöny és az ágynemű is. Nagyon jól mutat, ha összhangban vannak a textíliák.

Neked  milyen szempontjaid vannak még a függönyökkel kapcsolatban? Oszd meg a hozzászólások között!

 

 

 

 

 

Source: houzz.com via Natalie on Pinterest

 

 

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.