Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Micimackó és a többiek a babaszoba falán

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Újabb saját kezűleg készített gyerekszoba dekorációt hoztam. Így néz ki, amikor a kreatív anyuka nekiáll a gyerekszoba falfestésnek. És persze mindezt még akkor, amikor a baba még a pocakban várja, hogy meglássa a babaszobát, amit sok szeretettel készítettek neki.

 

Csináld magad faldekoráció!

Az anyuka Takács Andrea, aki a kisfiának készítette a Micimackós falfestményeket. Akik a babaszoba falra kerültek: Micimackó, Nyuszi, Füles, Tigris és Zsebibaba. Azóta már megszületett a kisfia, úgyhogy birtokba is vette a szobácskáját. Amit még szeretnék megemlíteni, hogy Andi Olaszországban él, úgyhogy a blog elindult a nemzetközivé válás útján! (Kis túlzással.) 🙂 Íme a riport:

Honnan jött az ötlet a falfestéshez? Kinek készült?

Mindig is szerettem falat pingálni, aminek anyukám irtózatosan örült. 😀 Amikor megtudtam, hogy babát várok, tudtam azonnal, hogy neki lesz a legszebb szobája, amit az anyukája fog csinálni. Mivel nem tudtam még, hogy fiú lesz -e vagy lány, ezért semleges színt választottam. Sárgát és narancssárgát.

Mi alapján készült? Hogyan vázoltad fel a figurákat?

Micimackót választottam, mert én nagyon szeretem, és szintén semleges. Rajzolhattam volna az egész Disney családot, de a többi dekort is így választottam a szobához, hogy összepasszoljon. Kerestem képeket az interneten, nyomtattam, és szabad kézzel felrajzoltam a falra.

Milyen anyagokat használtál hozzá? Mennyi időt vett igénybe?

A falat olyan festékkel festettem, ami nem ártalmas a babának. A rajzokat sima temperával festettem, teljesen egyedül. Az első két nap festettem a falat, és dekorcsíkot ragasztottam a kiszáradt falra. A harmadik napon rajzoltam. A negyedik és ötödik napon kifestettem a figurákat. Öt nap alatt készen volt minden.

Milyen volt a fogadtatása a falfestménynek?

A fogadtatása a család és az ismerősök részéről fantasztikus volt! A baba még nem érti 🙂 Pici hozzá. Annyit még hozzáteszek, hogy ezután jött a kiságy választás, ami szintén sárga és narancs. A babakocsi is narancssárga lett. És ezután a kisebb dekorációk az összhanghoz. Micimackós figurák a szekrényre, az öltöztetőre, a ruháskosár, a játéktartó, a takaró, szóval minden színben és mintában is passzol. 😀

Itt vannak a képek Andiék babaszobájáról! Ha Te is szeretnél mesés babaszobát, de nem mersz belevágni, akkor mi segítünk. Kattint ide!

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.