Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Miért is vettem ezt meg?

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Gondolkodtatok már ezen a kérdésen? Hogy mik voltak azok a dolgok, amiket még várandósan vagy nem sokkal a baba születése után szereztetek be a gyerekszobába, de valójában teljesen feleslegesnek bizonyultak. Amiről azt gondoltátok, hogy az a dolog egyszerűen nélkülözhetetlen a babaszobába. Nos, nekem bizony volt egy pár ilyen dolog. Persze ez nem azt jelenti, hogy másnak is felesleges ugyanez, hiszen mindenki más, más igényekkel.

Hirtelen három olyan dolog van, amit Nekem teljesen felesleges volt megvenni. Persze biztosan van még egy pár apróság, de most csak ezek jutottak az eszembe.

http://media.babaszoba.hu/csevego/2/6/7952062.jpg  Nos, a legnagyobb pénzkidobás részünkről a szoptatós fotel volt a gyerekszobába. Amíg terhes voltam, valahogy annyiszor belebotlottam ebbe a bútordarabba, hogy azt hittem, hogy addig meg sem szülhetek, amíg nem veszek egy fotelt direkt erre a célra. Úgyhogy nagy pocakkal elmentünk, megvettük és nyugodtan vártam, hogy majd használjam. Igen ám, de kábé a babám 7-8 hónapos koráig csak fekve szoptattam. 🙂 Nagyjából a kimosott ruhákat tárolom rajta azóta is.


Persze mivel első gyerek, nem tudtam még, hogy mi hogy működik. 🙂 Valahogy olyan praktikusnak tűnt, de nekem végül nem volt rá szükségem.

A másik ilyen felesleges dolog, ami csak a gyerekszobában a szekrényt gazdagítja a cumisüveg sterilizáló. Megvettem, mert nagyon olcsó volt, de még soha nem használtam, mert végülis a kisbabám nem kapott cumisüveget. Egyszerűen nem kellett. Utólag már nem vettem volna meg a terhesség alatt, csak utána, amikor tényleg kell.


http://srvimg08.aprod.hu/images_aprodhu/1336849_1_644x461/anegelcare-pelenkatarolo-vac.jpgNagy kísértés volt még a pelenkatároló is. Mivel nagyon akciós volt, ezért ezt sem hagyhattam ott, azonban nem néztem meg, hogy az utántöltő zsák mennyibe kerül. Nos, maga az utántöltő drágább, mint amennyiért az egész tárolót megvettem. Valahogy nem volt szívem később annyi pénzt kiadni szemetes zsákért. 🙂 Úgyhogy egy rendes fedeles műanyag vödröt használtam a pelusok tárolására.

Arról nem is beszélek, hogy már előre megvettem a bilit is még pocakosan, csak mert akciós volt… 🙂 Azért kíváncsi lennék, hogy kinek mi volt még ehhez hasonlóan felesleges babaszoba kellék. Ha Neked is van ilyen, akkor oszd meg velünk a hozzászólások között. 🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.