Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Ötletes nyári babaszoba dekoráció

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Babaszobát dekorálni nem csak sok pénzből lehet. Nagyon klassz és egyszerű dolgokat lehet saját kezűleg is csinálni. Nem mellesleg olcsón. Most mutatok neked néhány olyan dolgot, amihez nem kell sok mindent felhasználni, de nagyon mutatós. Kell hozzá faág, némi papír vagy textil és kézügyesség.

Az ötletet Magori Ildikó adta, aki a babasarkot dobta fel saját kezűleg. A kisfiának készült a dekoráció, akinek egy saját kis birodalmat szeretne varázsolni.

A dekoráció hozzávalói:

  • csavartfűz ága
  • színes papír
  • cérna

A katicákhoz:

  • filc
  • ragasztó

A fűzfaágról le kell háncsolni a kérgét. Ezt minél hamarabb érdemes megtenni, mert később már nem jön le olyan könnyen és szépen. A pillangókat vagy virágokat a színes papírból ki kell vágni, majd színes cérnával felrakni az ágakra. A katicabogarakat pedig filcből vágta ki Ildi. A pillangós dekoráció a falon van, a katicás pedig padlóvázába készült. Ha tetszik, próbáld ki Te is! Olcsó, egyszerű elkészíteni, de nagyon szép dekoráció.

 

 

 

Kicsit szétnéztem, hogy mit lehet még kihozni egy darab fából a babaszobába. A kiságy vagy a pelenkázó fölé készíthetünk belőle olyan dekorációt, amit a szél ha meglebbent, akkor a baba el tudja nézegetni.

Papírból vághatunk vagy hajtogathatunk madarat, lepkét, virágot, csillagot, szívecskét, de színes körökkel is jól mutat. Varrhatunk valamilyen figurát vagy állatkákat textilből, de egyszerűen csak plüss állatokat is lelógathatunk az ágakról. Csak egy kis fantázia kell hozzá!

 

 

 

 

 

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.