Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Gyerekszoba dekoráció hungarocell tűzéssel

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Nemrégiben rátaláltam Textilországra. Akik szeretnének varrni vagy szoktak varrni, azoknak mindenképpen érdemes megnézni az oldalt. Jó ötletek, leírások között böngészhettek, ráadásul szép képekkel illusztráltak a bejegyzések. Itt akadtam a hungarocell tűzés technikájára is. Hallottál már róla?

 

Készíts dekorációt a gyerekszobába!

Én bevallom őszintén, nem találkoztam ezzel a kreatív technikával korábban. Viszont nagyon örülök, hogy belebotlottam, mert olcsó, egyszerű és saját kezűleg elkészíthető segítségével egy egyedi dekoráció a gyerekszobába. Ráadásul a Textilország webshopjában most bárki letöltheti az útmutatót hozzá, ami sablonokat is tartalmaz.

Az érdekessége a letöltésnek az, hogy bár nem kell érte fizetni, de lehet. Ha valaki úgy érzi, hogy mégis szeretne adni, az önkéntes alapon megteheti a megadott bankszámlaszámra. Mintegy online borravalóként. Nálunk még ez meglehetősen ritka, de sok külföldi honlapon van például egy csésze kávét ábrázoló ikon a letölthető anyagok mellett, ha valaki szeretné díjazni a szerzőt. De nem kötelező.

Elő a szekrény alján porosodó anyagokkal!

Nagyon jó benne, hogy újrahasznosíthatók a maradék textilek, a “majd-még-jó-lesz-valamire” anyagok, amiket már rég elfeledtünk. Nagyon röviden összefoglalva a folyamatot így készül a dekoráció:

A hungarocell lapra rajzold fel a mintát, a körvonalakat be kell vágni a hungarocellbe és a sablon alapján kivágott anyagok széleit bele kell tömködni a kivágott nyílásba. Nem kell semmit ragasztani. Akasztót rá, és mehet a falra. Ha részletesebben érdekel, akkor kérd az útmutatót, ahol minden alaposan le van írva.

Nem csak képet készíthetsz ezzel a technikával. A Kerticsóka blogon csodaszép tojásokat találtam hungarocell tojásból. A tojások díszítéséhez ott nem csak textilt, hanem zsinórokat, flittereket is használtak. Nagyon dekoratívak, karácsonyra, húsvétra el lehet készíteni. Érdemes megnézni a blogot.

 

Source: google.hu via Adrienn on Pinterest

 

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.