Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Karácsonyi dekorációs kandalló

Császár-Sallai Adrienn
Like!

advent-kreativ-faldekoracioAz idén az egyik favorit karácsonyi dekorációm az “álkandalló”. Ez a dekoráció nem a gyorsan elkészíthető kategóriába tartozik, de a végeredmény miatt nagyon megéri belevágni. Lássuk, mi is ez pontosan!

Elkészíteni többféle alapanyagból lehet: pl. kartondobozokból, gipszkartonból vagy akár fából. Az alapanyagtól függően lehet bevonni téglamintás tapétával vagy lefesteni. Nem kell feltétlenül téglamintának lennie, lehet egyszínű is. A fehér például nagyon elegáns. Utána pedig úgy lehet még dekorálni, ahogy szeretnéd mindenféle karácsonyi díszekkel.

És persze a tűzről se feledkezz meg, hogy meglegyen a hangulata. Karácsonyi izzó tökéletesen megfelel az igazi tűz helyett. Nézd meg, hogyan készítheted el. Ha van Nálatok már, nyugodtan küldd el nekünk. 🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Comments are closed.