Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Az okostelefon vigyáz a baba álmára

| 2 hozzászólás

Like!

Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. 🙂
Császár-Sallai Adrienn
Like!

Sokat gondolkodtam, amikor még babát vártam, hogy vegyek -e bébiörzőt. Végül nem vettem, de sokszor jól jött volna. Azonban néhány hónapja kaptam egy okostelefont, és akkor rájöttem, hogy  egy bébiörzőt (is) tartok a kezemben.

 
 

Bébiőr alkalmazás okostelefonra

Nem vagyok egy technikai zseni, erre is véletlenül jöttem rá. Egyik este, miután a kisbabám már elaludt, az Android Marketen (ami mostmár Google Play) nézelődtem,  hogy megnézzem milyen alkalmazások vannak. Amikor beírtam a “baby” szót a keresőjébe, akkor találtam rá a Baby Monitor alkalmazásra, ami ingyenesen letölthető. Egyébként egy csomó babáknak kifejlesztett alkalmazás, játék van már, amin teljesen megdöbbentem.

Letöltöttem, és másnap, amikor a baba a délutáni alvása elérkezett, ki is próbáltuk. És működött! Be lehet állítani, hogy milyen telefonszámot hívjon fel vagy sms-t küldjön, ha eléri az általunk beállított zajszintet az érzékelő. Ha a férjem otthon van, akkor az ő telefonszámát írom be, és amikor túllépi a beállított zajszintet, akkor csörög a telefonja. Ha nincs otthon, akkor be lehet állítani a vezetékes telefont. A hátránya az, hogy kell hozzá egy másik telefon, amit felhív az alkalmazás. Bár manapság van, akinek 2-3 telefonja is van, úgyhogy ez nem akkora probléma. 🙂

Te próbáltad már?

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

2 Comments

  1. Szia!
    Azt nem tudod megmondani, hogy a másik telefonnal milyen messze tudunk elmenni az alvó babától? Vagy nincs ilyen határ megkötve?
    Köszi

    • Szia! Szerintem nincs ilyen határ. Bár mi csak a kertbe mentünk vagy egy emelettel lejjebb. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.