Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Küldj egy virágot! Segíts Te is kismamáknak!

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Egy olyan kezdeményezésre hívnám fel a figyelmet, melynek célja nehéz élethelyzetben lévő kismamák segítése. A Kreatív Homokozó bloggerei, Rita és Timi elhatározták, hogy besegítenek a babakelengyébe. Takaróvarrást hirdettek, amibe bárki beszállhat. Készíts egy virágot saját kezűleg, és juttasd el hozzájuk, amit majd felvarrnak a takarókra!

Varrj vagy horgolj virágot!

Ha valakinek nem lenne ötlete, hogyan készítsen el egy textilvirágot, akkor kukkantson be a Kreatív Homokozóba, mert arra is adnak ötleteket!  Az is bátran készíthet virágot, aki nem egy textilbűvölő. Ezt például nem nagy kunszt elkészíteni, itt el is olvashatod, hogyan kell. 🙂

Szóval nincs kifogás, aki segíteni akar, az augusztus 31-ig küldheti el az elkészült virágot. Elérhetőségért kattints ide! Ha Te is fontosnak gondolod a segítségnyújtást, kérlek, oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson!

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.