Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Megjelent az Anyazin – Letölthető karácsonyi magazin anyáktól (nem csak anyáknak)

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Anyazin 2012. Karácsonyi számÖrömmel nyújtom át Neked az Anyazin idei, karácsonyi számát. Több, mint 30 cikket találsz benne, ami mind-mind a karácsonyi készülődésről, tervezésről, ajándékozásról szól. Ajánlom kikapcsolódásnak egy bögre forró csoki mellé.

 

Karácsonyi ajándék ötletek és sok más

A magazin szerzői vállalkozó, kreatív anyukák és apukák, akik mindannyian egy-egy téma szakértőiként ragadtak tollat, hogy segítsenek ráhangolódni az ünnepekre, felkészülni testileg, lelkileg és anyagilag is erre az időszakra. A szerzők között van állatorvos, pénzügyi tanácsadó, lakberendező, üvegfestő, fényképész, esküvőszervező, fejlesztő pedagógus, kézműves és még sorolhatnám.

Sokféle téma, sokféle stílusban, így garantáltan találsz legalább egy cikket, ami érdekes lehet Számodra. Sok-sok saját kezűleg is elkészíthető ajándékozási ötletet kapsz vagy olyan ajándékot, szolgáltatást, amit az interneten keresztül is beszerezhetsz, ezzel időt spórolva a karácsonyi hajtásban.

Anyazin cikk Kreatív FaldekorációA mi cikkünket (Fess egy képet karácsonyra) a 22-23. oldalon találod meg, amiben megmutatjuk Neked lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz egy előre kiválasztott mintát felfesteni vászonra vagy akár a falra. Így saját kezűleg alkothatsz egyedi gyerekszoba dekorációt különösebb rajztudás nélkül.

Innen töltheted le a magazint (vagy kattints a képre). Örömmel venném, ha ajánlanád ismerőseidnek, barátaidnak is a karácsonyi Anyazint.

 

Anyazin 2012. Karácsonyi szám

 

Jó olvasgatást kívánok hozzá!

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.