Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Virágmintás faldekoráció

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Ez a bejegyzés is Szabolcs egyik munkájának rövid összefoglalója lesz. És bár nem gyerekszobába készült a falfestés, de azért szeretnénk megmutatni, mert ezt akár egy lányszobába is el tudnánk képzelni. Egy kedves ismerősünk kérte fel, hogy a fodrász szalonjába készítsen egy mutatós, elegáns faldekorációt.

Az interneten többféle motívumot összeválogattunk, amiből végül a megvalósult falfestést kiválasztotta. A megrendelő elégedetten vette át az elkészült faldekorációt, és kapott már néhány visszajelzést a vendégeitől, akiknek nagyon tetszett. Ennek persze Szabolcs nagyon örül, hiszen ezért csinálja!

Ha szeretnél valamilyen mintát festeni a gyerekszoba falára vagy a lakás bármelyik helyiségébe, akkor érdemes felkeresni a falmatricás oldalakat. Nálunk ez nagyon bejött, mert rengeteg minta található az ilyen oldalakon szépen kategorizálva. Inspirációnak egyszerűen tökéletes! Ráadásul ha megnézed az árakat, akkor láthatod, hogy ezek egyáltalán nem az olcsó faldekoráció kategóriába sorolhatóak. Ha ügyes vagy és fel tudod rajzolni a falra a mintát, amire sokféle módszer létezik, akkor olcsóbban kijössz, és még a kreativitásodnak is teret engedsz. De ha szeretnéd profira bízni, akkor nézd meg az ajánlatomat itt!

Lássuk a képeket!Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.