Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Airbrush festési technika a falon

| 0 comments

Császár Szabolcs
Lájk!
Latest posts by Császár Szabolcs (see all)

Dekoráció sokféleképpen kerülhet fel a falra, például falmatricával, stencilezéssel, szabad kézzel felfestve. De ha falfestés mellett döntünk, és szórópisztolyt is használunk a falfestéshez, nem csak ecsetet, akkor nagyon különleges hatást érhetünk el vele. Az airbrush technika lényege tehát a festékszóró pisztoly használatát jelenti.

Nemrégiben egy bevásárlóközpont pelenkázó helyiségében láttam meg egy airbrush technikával készített falfestményt, ami nagyon megtetszett, mert a színekkel sokkal jobban lehet így játszani. Nagyon szép átmeneteket tudtak így elérni, amitől nagyon különleges lett a kép.

Mire jó a festékszórópisztoly?

Magyarul még retus pisztolynak is nevezik ezt az eszközt. A működésének lényege, hogy permetszerűen kerül a festék a felületre sűrített levegő segítségével. Egyszerű, de nagyszerű. Az árnyékolás sokkal izgalmasabb lesz tőle.

Maga az eszköz az Egyesült Államokból indult el, és már az 1800-as években is használták. Nagyon sokféle területen használják, mint testfestés, sminkelés,  körömdekoráció, de a maszkmesterek is dolgoznak vele, lehet üvegre, karosszériára, csempére is felvinni vele a festéket, és persze falfestésre is használják.

És hogy hogyan néz ki a gyakorlatban? Nézd meg azt a videót!

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár Szabolcs

Császár Szabolcs vagyok, gyerekszoba dekoratőr. Szülőknek segítek abban, hogy teljesen személyre szabott babaszobát alakíthassanak ki egyedi dekorációs falfestéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.