Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Airbrush festési technika a falon

| 0 comments

Lájk!

Császár Szabolcs

Császár Szabolcs vagyok, gyerekszoba dekoratőr. Szülőknek segítek abban, hogy teljesen személyre szabott babaszobát alakíthassanak ki egyedi dekorációs falfestéssel.
Császár Szabolcs
Lájk!

Latest posts by Császár Szabolcs (see all)

Dekoráció sokféleképpen kerülhet fel a falra, például falmatricával, stencilezéssel, szabad kézzel felfestve. De ha falfestés mellett döntünk, és szórópisztolyt is használunk a falfestéshez, nem csak ecsetet, akkor nagyon különleges hatást érhetünk el vele. Az airbrush technika lényege tehát a festékszóró pisztoly használatát jelenti.

Nemrégiben egy bevásárlóközpont pelenkázó helyiségében láttam meg egy airbrush technikával készített falfestményt, ami nagyon megtetszett, mert a színekkel sokkal jobban lehet így játszani. Nagyon szép átmeneteket tudtak így elérni, amitől nagyon különleges lett a kép.

Mire jó a festékszórópisztoly?

Magyarul még retus pisztolynak is nevezik ezt az eszközt. A működésének lényege, hogy permetszerűen kerül a festék a felületre sűrített levegő segítségével. Egyszerű, de nagyszerű. Az árnyékolás sokkal izgalmasabb lesz tőle.

Maga az eszköz az Egyesült Államokból indult el, és már az 1800-as években is használták. Nagyon sokféle területen használják, mint testfestés, sminkelés,  körömdekoráció, de a maszkmesterek is dolgoznak vele, lehet üvegre, karosszériára, csempére is felvinni vele a festéket, és persze falfestésre is használják.

És hogy hogyan néz ki a gyakorlatban? Nézd meg azt a videót!

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár Szabolcs

Császár Szabolcs vagyok, gyerekszoba dekoratőr. Szülőknek segítek abban, hogy teljesen személyre szabott babaszobát alakíthassanak ki egyedi dekorációs falfestéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.