Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Dekoráció térképből

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Ahogy az interneten keresgélem az ötleteket a gyerekszoba dekorációkhoz, folyton belebotlom a régi térképekből készült dekorációkba. Nekem nagyon megtetszettek, mert a térképek már önmagukban is szép színesek, tehát alkalmasak arra, hogy becsomagoljunk vele dobozokat, amit tárolásra használhatunk (mert ugye tárolódobozból sosem elég 🙂 ) vagy a falon is jól mutatnak egy kis átalakítással.

Ezek mind-mind olyan ötletek lesznek képekben, amiket szerintem bárki, aki ügyes és kreatív, az saját kezűleg megvalósíthat. Olyan kisfiú szobájába tudom elképzelni, akit érdekel a világ, a természet, az utazás. Egy kis felfedező gyerekszobájába!

Akkor lássuk csak, hogy milyen felhasználási módokat találtam: dobozokat csomagolhatunk be vele, készíthetünk betűdekorációt szintén térképbevonattal, többféle módon is a felkerülhet a gyerekszoba falára. Például bekeretezve, szétdarabolva, tapétaként. De még lámpabúrát is befedhetünk vele. Sőt! Olyan lámpát is találtam, aminek a búrája egy fél földgömb. 🙂 Micsoda fantázia! Jó képnézegetést. Ha valakinek van még ötlete, akkor a hozzászólások között nyugodtan ossza meg velünk! 


 


 


 


 


 


 

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.