Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Gyerekszoba kis hercegnőknek

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

A lányos szülők többsége előbb-utóbb szembesül azzal, hogy a kicsi lányuk szeretne igazi kis hercegnő lenni. Ha szeretnéd megtudni, hogy mitől lesz hercegnős egy lányszoba, akkor olvasd el a bejegyzést!

 

Alapvető berendezési tárgyak hercegkisasszonyoknak

Az egyik alap elem a baldachin. Már ettől nagyon csajos lesz a gyerekszoba. Aztán ott vannak még a függönyök. Lehet valami szép muszlin anyagból készíteni (nem feltétlenül rózsaszínből 🙂 ).

Ha nagyon komolyan gondolod, akkor a gyerekágy lehet egy igazi hintó. Csodaszépeket lehet találni az interneten. A praktikusság persze ezeknél az ágyaknál háttérbe szorul. De egy ágytakaró vagy szép díszpárnák is eléggé királykisasszonyossá tudják változtatni a gyerekágyat.

Festhetsz a falra és a bútorokra valamilyen tündérmesés motívumot, például kastélyt, királykisasszonyt, királyfit fehér lovon, koronát, tündéreket, hintót, erdei állatokat. De ha nem akarsz falfestést, akkor feszített vászonra is festhetsz képet, így ha megunja a kis hercegnő a dekorációt, csak leveszed és kész.

Készíthetsz 3 dimenziós faldekort is, például festesz egy koronát a falra, és azt színes kövekkel díszíted, mint egy igazi koronát. De ha nem akarod felfesteni, akkor kartonból vagy fából is ki lehet vágni, és azt kidíszetni.

Végül egy szép keretes tükör is hozzájárulhat a hercegnős hatáshoz, pláne ha még egy fésülködőasztal is társul hozzá. 🙂

Neked milyen ötleted van még? Oszd meg velünk!

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.