Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Hogyan készíts saját naprendszert a gyerekszobába?

| 1 Comment

Császár-Sallai Adrienn
Like!

bolygó dekoráció gyerekszobábaNemrégiben a Facebook oldalunkon megosztottam ezt a gyerekszobát, amiben a Naprendszer a fő dekorációs elem. A bolygók díszítik a falakat, az ágyneműt, de még a plafont is. Sokatoknak tetszett, és valaki ötleteket kért bolygók készítéséhez. Íme!

Gyerekszoba dekoráció papírmasé bolygókkal

Mi sem egyszerűbb, mint papírmasé bolygókat készíteni! Vegyél lufikat, amiket ha felfújsz, akkor egy gömbhöz hasonlítanak, nem körtéhez. 🙂

Mindegyiket más-más méretűre fújd fel. A papírmaséhoz itt találsz receptet. A lényeg, hogy újságpapírt csíkokra kell vágni vagy tépni. Az előre elkészített csirízzel szépen rá kell rétegezni a lufikra a papírcsíkokat.

Ha megszáradtak, akkor  befested őket mondjuk temperával vagy akrillal, hogy élethűek legyenek. A lufit akár benne is hagyhatod. Ha elég nagy a gyerek, akkor együtt is elkészíthetitek, jó móka lesz! Olcsó és egyszerű dekoráció gyerekszobába.

Itt egy képekkel illusztrált lépésről-lépésre leírás.

Ha nem papírmaséból készítenéd, akkor a lufira tekerhetsz színes fonalat is, amit aztán csirízzel vagy tapétaragasztóval bekensz. Száradás után a lufit eltávolítod és a váz megmarad.

 

 

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg! Van más ötleted? Írd be a hozzászólások közé! 🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.