Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Így készült: Kézilabdás a falon

| 0 comments

Császár Szabolcs
Lájk!
Latest posts by Császár Szabolcs (see all)

 A hétvégén Szabolcs örömmel teljesítette egy kedves nagyfiú kérését. Mivel egy nagyon sportos fickóról van szó, szeretett volna egy kézilabda játékost a falára. Határozott elképzelései voltak az ifjú megrendelőnek, így néhány egyeztetés után elkészült a terv, majd maga a mű is.  Készült néhány fénykép is a munkáról, amiket most be is mutatunk. Így készült a falfestés a gyerekszobába!

  • Az első lépés természetesen a tervezés volt.  Az elképzelés megvolt, hogy milyen legyen a faldekoráció, ami alapján több vázlat is készült. Végül a második lett a nyertes.

  • Lássuk magát a gyerekszoba falat, ahová a festés készül.

  • Kezdődhet a falfestés! Szabolcs ceruzával felvázolta a figurát a falra. Ezután akril festékkel húzta meg a körvonalakat.

  • Íme a végeredmény!

Ügyeskezű kreatív szülők is megcsinálhtaják a gyerekszobába. Ha nem tud jól rajzolni az illető vagy szeretné gyorsan felvázolni, akkor kivetítővel lehet a falra vetíteni a vázlatot, és utána akrillal meghúzni a körvonalakat. De ha mégsem szeretnél túl sok időt és energiát áldozni a kísérletezésre, akkor kattints ide az ajánlatunkért, hogy neked is segíthessünk!

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár Szabolcs

Császár Szabolcs vagyok, gyerekszoba dekoratőr. Szülőknek segítek abban, hogy teljesen személyre szabott babaszobát alakíthassanak ki egyedi dekorációs falfestéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.