Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Tavaszi dekorációs ötletek

| 1 Comment

Császár-Sallai Adrienn
Like!

tavaszi dekoracio gyerekszobábaItt a tavasz, közeleg a húsvét. Elkezdtem keresgélni, hogy milyen húsvéti dekorációval lehetne feldobni a gyerekszobát. Nézd meg, milyen színes, vidám dekorokat gyűjtöttem!

 

Nyuszi, répa, tojás, csibe

Rengeteg motívumból választhatsz. A madarak, virágok, fák, pillangók jöhetnek minden mennyiségben. Készíthetsz füzéreket papírból kivágott nyuszikból vagy tojásokból.

Csempészhetsz egy kis tavaszi hangulatot a gyerekszobába úgy, hogy valamilyen virág mintás ágyneműt vagy ágytakarót teszel fel. Akár a függönyt is lecserélheted most virágosra.

De egy-két vidám, tavaszi hangulatú képet is kirakhatsz a falra. Akár saját kezűleg is készíthetsz egy nyuszit vagy madarakat ábrázoló képet. Ha csak a sziluettjét kivágod mondjuk a nyuszinak, és azt valamilyen színes alapra ragasztod, és szerzel hozzá egy szép keretet, máris kapsz egy egyszerű húsvéti dekorációt a gyerekszobába.

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

 

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani! 🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.