Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Téli gyerekszoba dekoráció: Hóember cédéből

| 0 comments

Császár-Sallai Adrienn
Like!

Jópofa ötletet találtam a Crafts by Amanda oldalon: CD-ből vagy DVD-ből készült glitterrel díszített hóembert. Egyszerű elkészíteni, és nagyobb gyerekek önállóan vagy egy kis segítséggel saját maguk is elkészíthetik.


 

Így készül a hóember dekoráció

A dekoráció  elkészítésének leírását ide kattintva tudod elolvasni angolul. Röviden összefoglalom, hogy mi kell hozzá, és hogyan készül.

  • A CD-t vagy DVD-t le kell csiszolni, amíg a fényes réteg el nem tűnik. Fessük le fehér akril festékkel, majd ha megszáradt, húzzunk rá még egy réteget.
  • A füleket, a répa orrot és a sálat filcből vágjuk ki. Kenjük be dekupázsragasztóval és szórjuk rá a glittert. A fülvédőhöz egy darab zsenília drótot használtak.
  • A CD hátuljára fehér filcet ragasztottak, de úgy, hogy a füleket és a sálakat is befedje hátulról. Ezzel készen is vagyunk.

Akasztóval, kétoldalú ragasztóval rögzíthetjük, de ha mágnest teszünk a hátuljára, akkor hűtőmágnes lesz belőle.

 


 

Jó alkotást! Ne felejtsd el lájkolni! 🙂 Köszi!

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.