Falfestés, faldekoráció Debrecen

Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Rólunk

Mottó:   “A festő kifesti a lakást, én meg összefirkálom a falat. A gyerekeknek teszik.” 🙂

Császár Szabolcs vagyok.  Egyedi falfestéssel foglalkozom. Nagyon szeretek rajzolni, festeni és a gyerekeket is imádom, nekem is van kettő. 🙂 Ugyanúgy kezdtem a faldekorálással foglalkozni, mint sokan mások: a barátok megkértek, hogy csináljak már valamit a gyerekszobába. Én meg megcsináltam, és tetszett nekik. Ezután tovább léptem, és komolyan elkezdtem foglalkozni a dekorációs falfestéssel. Azért csinálom, hogy örömet okozzak a gyereknek, szülőnek egyaránt. Mindig érdekelt a lakberendezés is, ezért hoztam létre ezt az oldalt.  Ha megengeded, megosztanám Veled egy kedves megrendelő véleményét a munkámról:

“Köszi, hogy már az első találkozásnál is közvetlenül, segítőkészen álltál hozzá a megkeresésünkhöz. Jól ráhangolódtál az igényeinkre és egyből olyan mintákat mutattál amikre gondoltunk a babaszobába. A kivitelezés pedig hihetetlenül hamar történt, köszönet érte.
A lépcsőfordulónkat pedig a feng shui elveit szem előtt tartva terveztük, és nem sok ötletünk volt, de amit megosztottunk Veled, annak alapján megtervezted nekünk a tökéletes falfestményt, amit nem kis bravúrral, magas állványok tetején egyensúlyozva sikerült szintén profi módon felvarázsolnod. Azóta is gyönyörködünk a képekben, és rokonok, látogatók is a csodájára járnak. Köszönjük.”   Zsuzsa, Vince anyukája, Debrecen

 

Császár-Sallai Adrienn vagyok. Gyakorló anyuka. 🙂 Akárcsak a férjemet, engem is érdekel a lakberendezés, de főként a gyerekek. Ez a két téma pedig jól összetalálkozik az oldalon. Egymás között megosztottuk a feladatokat: míg Szabolcs a művészlélek, aki megvalósítja a faldekorációs elképzeléseket, addig én szerkesztem a blogot, megosztom mindazt, ami egy gyerekszobával kapcsolatban érdekes lehet. Szeretem a kreatívkodást, a Csináld magad! ötleteket. Ezekből szeretnék minél többet összegyűjteni, hogy segítsem az ügyeskezű apukákat, anyukákat, mert a lakberendezés nem feltétlenül pénz kérdés!

Nézd meg Szabolcs faldekorációs munkáit! Ha érdekel az ajánlata, katt ide érte!

Gyerekszoba dekorációs falfestések

Válogatás a Kreatív Faldekoráció alkotásaiból. Mesefigurás, non-figuratív minták, egyszínű vagy színes falfestések nem csak a gyerekszobába.

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Gyerekszoba falfestés DebrecenBabaszoba falfestés DebrecenLámpabúra dekoráció akrilfestékkelBabaszoba dekoráció falfestésVirágok a babaszobábaBabaszoba falfestés fa mintaBagoly dekoráció gyerekszoba falfestésMia bagoly babaszoba dekoráció falfestésFa motívum virágokkal a falraBabaszoba falfestés terveBabaszoba dekoráció folyamatbanMicimackó és barátaiMicimackó és a többiekTigris és MiciTom és JerryMunka közbenKézilabdás dekorációKisfiú kiscsibévelKislány kiscsibévelFőnixmadárFőnixmadár

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email