Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

DIY Könyvespolc a gyerekszobába

| 0 comments

Like!

Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. 🙂
Császár-Sallai Adrienn
Like!

Gyerekszoba bútorok házilagSok családban van olyan apuka, aki egyben igazi ezermester is. Állandóan barkácsol valamit, és bármit el tud készíteni Akár gyerekszobai bútorokat is. Nekik ajánlok egy oldalt, ahol rengeteg csináld magad terv található.

Biztosan vannak már, akik ismerik az ana-white.com oldalt. Itt nagyon sok bútor, polc és egyéb főleg fából elkészíthető kiegészítő terve megtalálható. Annak ellenére, hogy az oldal angol nyelvű, bátran megnézheti a leírásokat az is, aki nem beszél angolul, mert rengeteg képet és tervrajzot találtok. Amiből egy igazi ezermester már elboldogul. 🙂

Minden cikk elején találsz egy pdf ikont, amire rákattintva pdf dokumentumként letöltheted a tervrajzot és a leírást.

Polcok, könyvespolcok nem csak gyerekszobába

Lányok szobájába például ez a babaház alakú polc tökéletes lenne. Ha már kinőttek a babázásból, akkor könyvespolcként használhatják tovább.

A tervet itt találod.

 

 

A kisfiúknak pedig ez a rakéta könyvespolc biztosan nagyon tetszene.

A tervet itt találod.

 

 

Ez itt egy nagyon egyszerű könyvespolc, mivel alacsony, a gyerkőc is tudja használni.

A tervet itt találod.


Bevallom nekem ezek a polcok a kedvenceim, mert úgy variálhatók, ahogy csak akarod. Lehet alacsony, magas vagy lépcsőzetes is. Elfér rajta a sok játék, a könyvek, kacatok, és tárolódobozokat is lehet használni.

A tervet (5×5) itt találod.

 


 


A tervet (2×3) itt találod.

 


 


A tervet (3×2) itt találod.

 

 

A terveket (2×4) itt találod.

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.