Gyerekszoba és babaszoba falfestés, dekoráció

Könyvespolc a gyerekszobába

| 0 comments

Like!

Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. 🙂
Császár-Sallai Adrienn
Like!

Van egy gyerekszobákra szakosodott oldal az interneten, ahol csodásabbnál csodásabb gyerekbútorok, kiegészítők és dekorációk vannak. A kínálatukban rengeteg a szép gyerekszobai bútor, de még több a praktikus darab. Mielőtt még azt hinnéd, hogy ez itt a reklám helye, elárulom, hogy csak az inspiráció kedvéért nézegettem a kínálatukat. 🙂 Most a könyvespolcok ragadtak meg igazán.

Előre bocsátom, hogy nekem ez a kedvencem. Már több lakberendezési blogban láttam ilyen könyvespolcot, és nagyon szeretnék én is egy ilyet a babaszobánkba.  Talán nem annyira praktikus bútordarab, de nagyon tetszik, hogy látszanak benne a könyvek. Mármint a borítójuk. 🙂 Kisgyereknek biztosan jobban tetszik, mert könnyebb rámutatni arra, amelyikből szeretné a mesét. A másik előnye, hogy gyerekszoba dekorációnak is beillik. De erről még meg kell győznöm a férjemet is. 🙂

A következő megoldás is igazán tetszetős. Ez egy igazi kislány szobába való könyves szekrényke. Amint látható, nem csak könyveket tárolhatunk rajta. Így egy kicsivel praktikusabb, mint az előző.

Na, erre viszont senki nem mondhatja, hogy nem praktikus! 🙂 Sok polc, sok hely, tárolódobozokkal kombinálva. Amit a leginkább kiemelnék belőle, az a pad rész a közepén. Ettől olyan kuckós érzetet kelt. Legalábbis bennem.

A következő szekrény már egy alsó fiókos tárolórésszel is rendelkezik. Így könnyebb elrejteni a mindenféle mütyűröket.

Ez az utolsó bútor a könyvespolc kategóriából, bár ez már túlmutat ezen a funkción.  Tulajdonképpen az előző szekrény újragondolt formája. Nagyon praktikus az akasztós rész, nekem az tetszik benne igazán.

Ennyi volt a mai inspiráció könyvespolc témában. Remélem sikerült ötleteket adni, és megmutatni, hogy milyen kreatívan újra lehet gondolni ezt a nagyon fontos bútordarabot, ami nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem. Neked melyik tetszett?

A képek forrása:

http://www.landofnod.com/

Tetszett? Oszd meg másokkal is! 🙂
Facebook Plusone Twitter Pinterest Linkedin Email

Author: Császár-Sallai Adrienn

2012 óta gyüjtöm a szülőknek a hasznos tippeket, tanácsokat, csináld magad ötleteket, amitől igazi kuckó lesz a gyerekszoba. Emellett családi vállalkozásban gyerekszoba falfestéssel támogatjuk az egyedi gyerekszobákat. :)

Vélemény, hozzászólás?

Required fields are marked *.